Fangstrapport

Fangstrapport

Download Fangstrapport

Det er ekstremt vigtigt at indsende din fangstrapport, når sæsonen er slut. Dels får du 100.- kr. for den, og dels indgår den i TØS’ vurdering af ørredbestandens udvikling. Derfor har oplysninger om dine fangster stor værdi, og vi vil sætte pris på, du husker at indsende fangstrapporten rettidigt.

Det har tidligere været muligt at kopiere årets fangstrapport fra vores hjemmeside, men det tillader vores nye system desværre ikke, idet word-filer er svært kompatible til andre programmer.

Til gengæld kan du downloade en pdf-version og sende den med posten til Poul Johansen. Det er vigtigt at huske, at skrive kontonummer nederst på siden, således at du kan få 100.- kr. retur for din fangstrapport.

Link til pdf-version.

Hvis du hellere vil have en word-fil, som du kan bruge året igennem til at notere dine fangster, er du nødt til at melde dig til ordningen med Nyhedsbrevet, hvor du vil modtage en word-fil, sammen med det første Nyhedsbrev. Denne fangstrapport kan du sende til Poul som en vedhæftet fil, når sæsonen er slut, og senest 10. december 2010.

Link til Nyhedsbrevet.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail, hvis du har fanget en fisk i løbet af året. Vi vil løbende følge op på fangster fra åen, og bringe dem på vores hjemmeside under fangster. Skulle du få lyst til at fortælle om en god fisketur, også selvom du ikke har fanget noget, er vi naturligvis også meget glade for det. Send os løbende din fangstrapport til hylby@mail.dk .